Minimaal 2 personen.
Een all-in-menu, inclusief: Soep, Hoofdgerechten, Koffie of thee en een fles Wijn of een fles Ame
Het Dim Sum menu bestaat uit verschillende kleine Kantonese Hapjes, deze hapjes zijn meestal gestoomd of gebakken.
Voorgerecht:
Haaivinnensoep
Hoofdgerecht:
Ha Kau (gestoomde garnalenpasteitjes 4st.)
Siu Mai (gestoomde vleespasteitjes 4st.)
Fong Mei Ha (gepaneerde garnalen 2st.)
Cha Shui Kau (gebakken garnalenpasteitjes 4st.)
Siu Pai Kwak (spare-ribs 2st.)
Ngau Yuk Kaap (gebakken rundvleespasteitjes 4st.)
Woh Tip (gebakken vleespasteitjes 4st.)
Nagerecht:
Koffie of Thee
Prijs:
€ 24,50 per persoon
Inclusief 1 fles huiswijn of 1 fles Ame (non alcoholische Vruchtensap abrikoos/druif of bessen/citroensmaak).
( i.p.v. witte rijst: met nasi of bami € 1,50 extra/ met Chinese bami of miehoen € 2,00 extra)