Minimaal 2 personen.
Een all-in-menu, inclusief: Voorgerecht, Soep, Hoofdgerecht, Koffie of thee en een fles Wijn of een fles Ame.
Kantonese gerechten worden niet sterk gekruid. In de Kantonese keuken draait het vooral om kleur, samenstelling van gerechten en contrasterende smaken. Het eten is gezond, kleurrijk, niet te gekruid en erg fijn van smaak en geur.
Voorgerecht:
Cha Shui Kau en Siu Mai (gebakken garnalen en vleespasteitjes)
Soep:
Wan Tan Soep (soep met vleesballetjes)
Hoofdgerecht:
Beef á la Canton (beef in zoetzuresaus)
Cha Siu (geroosterd magere varkensvlees)
Shi Tjoi Kai (kipfilet met Chinese seizoensgroente)
Tau Sie Ha (garnalen in zwarte bonensaus)
Nagerecht:
Koffie of Thee
Prijs:
€ 26,75 per persoon
Inclusief 1 fles huiswijn of 1 fles Ame (non alcoholische Vruchtensap abrikoos/druif of bessen/citroensmaak).
( i.p.v. witte rijst: met nasi of bami € 1,50 extra/ met Chinese bami of miehoen € 2,00 extra)