Alles

09/11/2014 0

Kantonese gerechten worden niet sterk gekruid. In de Kantonese keuken draait het vooral om kleur, samenstelling van gerechten en contrasterende smaken. Het eten is gezond, kleurrijk, niet te gekruid en erg fijn van smaak en geur.

Brocolli.

Verkrijgbaar in de varianten: Varkensvlees, Kip, Beef, Garnalen, Inktvis, Tongfilet, Gemengd vlees met Garnalen

301 Yuk (varkensvlees)
 
€ 13,50 
302 Kai (kip)
 
€ 13,50 
303 Ngau (beef)
 
€ 15,75 
304 Ha (garnalen)
 
€ 18,50 
305 Yau Yu (inktvis)
 
€ 13,50
306 Yu Pin (tongfilet)
 
€ 16,00 
306 Tin Kai (kikkerbilletjes)
€ 15,75
306 Tjap Kam (gemengd vlees met garnalen)
€ 16,00
306 Tjap Wui (gemengd vlees met garnalen)
€ 15,75 

 

( i.p.v. witte rijst: met nasi of bami € 1,50 extra/ met Chinese bami of miehoen € 2,00 extra)